top of page

Welkom Melodia, het zingende levend standbeeld

Concept voor muzikaal straattheater en events


Heb je ooit een levend standbeeld gezien dat zingt? Maak kennis met Melodia, mijn nieuwe act die ik net heb gelanceerd. Melodia is een muzikaal levend standbeeld met een lange rode jurk, rozen in haar haar en een gouden kroon. Ze zingt magische melodieën en heeft een dansante en elegante manier van bewegen. Ze kan elk publiek betoveren met haar stem en charme.


Melodia is te boeken als straattheateract of voor een evenement of festival. Ze is perfect om een romantische en feeërieke sfeer te creëren. Of u nu uw gasten wilt verrassen met een uniek optreden of wat magie wilt toevoegen aan uw straat, Melodia maakt het onvergetelijk.


The Alice Project


Melodia is ook het eerste concept van The Alice Project, mijn nieuwe merknaam voor al mijn acts en concepten. The Alice Project gaat over het creëren van immersieve en interactieve ervaringen die je meevoeren naar een andere wereld, een wereld waar muziek en magie elkaar ontmoeten. Ik ben erg blij mijn eerste act te kunnen lanceren en kijk uit naar nieuwe opportuniteiten om haar naar het publiek te brengen.

De kleine zeemeermin: i.s.m. Operawerf

Maar dat is niet alles. The Alice Project heeft nog meer spannende projecten op stapel staan. In juli werken The Alice Project en Operawerf samen voor een gezamenlijke straattheateract over de kleine zeemeermin. Stay tuned voor meer details over deze show.


Let's meet


Geïnteresseerd in het boeken van Melodia of meer te weten komen over The Alice Project? Bezoek dan zeker mijn website of neem contact met me op via e-mail of telefoon. Laten we samen iets de magie tot leven brengen!


Op de hoogte blijven? Volg me op Instagram, LinkedIn of Facebook!

4 views0 comments
bottom of page